Personvernerklæring

Retningslinjer for personvern Batega

Denne siden ble sist endret 2023.

Vi er klar over at du setter din lit til oss. Vi ser det derfor som vårt ansvar å beskytte personvernet ditt. På denne siden forteller vi deg hvilke data vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler inn disse dataene og hvordan vi bruker dem for å forbedre brukeropplevelsen din. På denne måten forstår du nøyaktig hvordan vi jobber. Denne personvernerklæringen gjelder tjenestene til batega-oslo.com. Du bør være oppmerksom på at:

Batega ikke er ansvarlig for personvernreglene til andre nettsteder og kilder. Ved å bruke denne nettsiden indikerer du at du godtar personvernreglene.

Batega respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet og sikrer at den personlige informasjonen du oppgir behandles konfidensielt.

Bruk av våre tjenester

Når du registrerer deg for en av våre tjenester, ber vi deg oppgi personopplysninger. Disse dataene brukes for å kunne utføre tjenesten. Dataene lagres på Batega sine egne sikre servere. eller en tredjepart. Vi vil ikke kombinere denne informasjonen med annen personlig informasjon vi har.

Kommunikasjon

Når du sender e-post eller andre meldinger til oss, kan vi beholde disse meldingene. Noen ganger ber vi deg om din personlige informasjon som er relevant for den aktuelle situasjonen. Dette gjør det mulig å behandle spørsmålene dine og svare på dine forespørsler. Dataene lagres på Batega sine egne sikre servere eller de til en tredjepart. Vi vil ikke kombinere denne informasjonen med annen personlig informasjon vi har.

Informasjonskapsler

Vi samler inn data for forskning for å få en bedre forståelse av våre kunder, slik at vi kan skreddersy tjenestene våre deretter.

Dette nettstedet bruker "informasjonskapsler" (tekstfiler plassert på datamaskinen din) for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av nettstedet  kan overføres til sikre servere til eller til en tredjepart. Vi bruker denne informasjonen til å holde oversikt over hvordan du bruker nettsiden, for å sammenstille rapporter om nettsideaktivitet og for å tilby andre tjenester relatert til nettsideaktivitet og internettbruk.

Formål

Vi samler ikke inn eller bruker informasjon til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernerklæringen med mindre vi har innhentet ditt samtykke på forhånd.

Tredjeparter

Informasjonen deles ikke med tredjeparter, med unntak av nettapplikasjoner som vi bruker til vår nettbutikk. Dette inkluderer WebwinkelKeur-vurderingssystemet. Disse dataene vil kun bli brukt til formålet med den aktuelle applikasjonen og vil ikke bli videre distribuert. Videre kan informasjonen i noen tilfeller deles internt. Våre ansatte er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til dine data.

Endringer

Denne personvernerklæringen er skreddersydd for bruken av og mulighetene på denne siden. Eventuelle justeringer og/eller endringer på dette nettstedet kan føre til endringer i denne personvernerklæringen. Det er derfor tilrådelig å jevnlig konsultere denne personvernerklæringen.

Valg for personopplysninger

Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å se, endre eller slette all personlig informasjon som for øyeblikket er gitt til oss.

Juster/avslutt abonnement på nyhetsbrevtjeneste

Nederst i hver utsendelse finner du muligheten til å endre opplysningene dine eller avslutte abonnementet.

Juster/avslutt kommunikasjon

Hvis du ønsker å justere dataene dine eller få deg selv fjernet fra filene våre, kan du kontakte oss. Se kontaktdetaljer nedenfor.

Slå av informasjonskapsler

De fleste nettlesere er satt til å akseptere informasjonskapsler som standard, men du kan tilbakestille nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller for å indikere når en informasjonskapsel sendes. Det kan imidlertid hende at enkelte funksjoner og tjenester på våre og andre nettsteder ikke fungerer som de skal hvis informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

Spørsmål og tilbakemeldinger

Vi sjekker jevnlig om vi overholder denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss:

info@batega-oslo.com